De versnaperaar

Een blog zonder ‘about’-pagina, is als een schip zonder boeg. Toch heeft het lang geduurd vooraleer Versnaperingen der verbeelding er een kreeg. Dit blog is begonnen als een soort oefenplatform: zonder duidelijke koers dobberen op een zee van mogelijkheden. Dat wordt weerspiegeld in de onderwerpen, de toon, de frequentie.

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk waar het nu juist heen gaat. Dat is het leven ook niet. Ik schrijf graag over wat ik beleef: grappig, verwarrend, bemoedigend of uitdagend. Dat leidt tot zo’n uiteenlopende stukken als reisverslagen, cultuurimpressies, random shit of de bloguitdaging van maximum 100 woorden per dag.

Beschouw het als een experiment, dat niets hoeft te zeggen over ‘de kunst’, ‘het leven’ of ‘mijn generatie’. Maar dat gewoon wat aanmoddert, in de hoop een glimpje schoonheid te ontmoeten.

Wie meer van mij wil lezen kan terecht bij de links op deze site. Wie geen enkele blogpost wil missen, klikt gewoon rechts vanonder op de knop ‘volgen’. Mij bereiken kan je op dit e-mailadres: yannicedebruyn@gmail.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s